Σχετικά με εμάς - Επικοινωνία

Οι Ακαδημίες μας

DSC03203.JPG

Τα Τμήματα
 

Οι Ακαδημίες του ΟΦΚΑ Οδυσσέας Αγίου Δημητρίου έχουν τρία τμήματα για παιδιά από 4-14 ετών. Κάθε τμήμα μετρά περιορισμένο αριθμό παιδιών με έναν προπονητή ανά 20-25 παιδιά.

 

Αναλυτικά:

Κ8 για παιδιά από 4 έως 7 ετών (Νηπιαγωγείο, Α' + Β' Δημοτικού)

Κ10 για παιδιά 8-9 ετών (Γ' +Δ' Δημοτικού)


Κ14 για παιδιά 10-14 ετών (Ε' + ΣΤ' + Α' Γυμνασίου)

Το πρόγραμμα

Το Πρόγραμμα των Ακαδημιών του ΟΦΚΑ 2021-2022

Η φιλοσοφία μας

Οι Ακαδημίες του ΟΦΚΑ Οδυσσέας Αγίου Δημητρίου φιλοξενούν καθημερινά εκατοντάδες παιδιά.

Μέσα από ευχάριστες προπονήσεις με πλούσιο και δημιουργικό ασκησιολόγιο και πολύ παιχνίδι γνωρίζουν τις αξίες του αθλητισμού, γυμνάζονται, ενώ μαθαίνουν τα αγωνίσματα του στίβου.

Με τον τρόπο αυτό και τη σωστή καθοδήγηση των προπονητών, τα παιδιά αναπτύσσουν τις κινητικές τους δεξιότητες, μαθαίνουν, αναγνωρίζουν την αξία της προσπάθειας, αλλά και κοινωνικοποιούνται. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του στίβου, άλλωστε, είναι τα μεικτά τμήματα, όπου αγόρια και κορίτσια προπονούνται μαζί από μικρή ηλικία.

Το περιεχόμενο των προπονήσεων έχει δομηθεί μετά από συνεργασία όλων των προπονητών, τόσο των Ακαδημιών όσο και των αγωνιστικών τμημάτων.

Μέσα από αγώνες  καθώς και αξιολόγηση με συνεργασία όλων των προπονητών, τα παιδιά κατευθύνονται στην ηλικία των 14 ετών στα αγωνιστικά τμήματα (τμήματα ειδικότητας).


 

Χρήσιμες πληροφορίες - οδηγίες για την ασφάλεια των παιδιών

- Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στις αναγραφόμενες ώρες για κάθε τμήμα στον στίβο του Δημοτικού Σταδίου Αγίου Δημητρίου (Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου 321 & Θεομήτορος, Άγιος Δημήτριος, 17342).

- Τα παιδιά εισέρχονται με τη συνοδεία των προπονητών από την είσοδο επί της Λεωφ. Θεομήτορος 5'-10'  πριν από την ώρα έναρξης της προπόνησης και εξέρχονται από το ίδιο σημείο πάλι με τη συνοδεία των προπονητών.

- Καλό είναι τα παιδιά να έχουν μαζί τους μία τσάντα με ένα μπουκάλι νερό (υπάρχει νερό κι εντός σταδίου), μία πετσέτα και μία δεύτερη μπλούζα.

- Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν καταναλώσει το τελευταίο τους γεύμα τουλάχιστον 2,5-ώρες πριν την προπόνηση.

 

Επικοινωνία – Νέες εγγραφές

τηλ.: 69745835446933357999
email: ofkaodysseas1989@gmail.com
facebook: ΟΦΚΑ Οδυσσέας
instagram: ofka_odysseas